Het aanbod

Op basis van ons succesvolle proeftraject en de daaropvolgende evaluatie hebben we een aantrekkelijk aanbod samengesteld voor de toekomstige uitrolgebieden.

Voor ca. €55 tot €60 krijgt u een all-in-onepakket met 200 Mbps supersnel internet, een hoogwaardige tv-aansluiting met ca. 65 zenders en 17 in HD, en een vaste telefoonaansluiting. Voor alleen basisinternet (200 Mbps up- en download) betaalt u €42 tot €48 inclusief btw. Dit bedrag is nog exclusief de coöperatietoeslag van €6,75 (wijzigen voorbehouden).

logo NetvisitProvider: Netvisit

Momenteel hebben we Netvisit uit Veendam als provider. Op deze pagina vindt u hun aanbod.
Het aanbod van Netvisit geldt voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers.

Voorwaarden voor deelname:

  • Ongeveer een kwart van de aanlegkosten financieren we uit eigen middelen, wat neerkomt op gemiddeld ongeveer €500 per deelnemer. We vragen u dus zelf €500 te investeren, welke u met aantrekkelijke rente krijgt terugbetaald. Meer investeren is ook mogelijk. Investeren is niet verplicht, maar het totaal aan eigen bijdrage moet op ongeveer 25% van de aanlegsom uitkomen om te kunnen starten.
  • Deelnemers worden mede-eigenaar van de kabel en lid van de coöperatie. Gezamenlijk zijn we verantwoordelijk voor de verplichtingen die we als collectief aangaan. Daarom verbinden deelnemers zich tot een verbruikersverplichting van 20 jaar. Deze is uiteraard overdraagbaar bij verhuizing. Wilt u uw contract tussentijds beëindigen? Dat kan maar betekent dat u de overige leden schadeloos stelt.